210 898 5581

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Στόχος μας στο Happy Tooth είναι να βλέπουμε όμορφα παιδικά χαμόγελα. Θέλουμε όλα τα παιδιά να γνωρίζουν και να απολαμβάνουν τις βασικές αρχές στοματικής υγιεινής σαν να είναι παιχνίδι.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας οργανώνουμε εκπαιδευτικές δράσεις για να μάθουν τα παιδιά μας πώς να προστατεύουν τα μικρά δοντάκια τους. Με την βοήθεια διαδραστικών παιχνιδιών μεταδίδουμε στους μικρούς μας φίλους πληροφορίες για μία σωστή διατροφή στην καθημερινότητα τους. Επιπλέον μαζί μας τα παιδιά βιώνουν ευχάριστα την πρώτη τους επαφή με τον οδοντίατρο και γνωρίζουν την διαδικασία του ελέγχου χωρίς αντίσταση και δισταγμό.

Παράλληλα οργανώνουμε συναντήσεις με γονείς, εκπαιδευτικούς και φροντιστές που ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα για τα δόντια των παιδιών καθώς και να βρουν απαντήσεις στις δικές τους μοναδικές απορίες.  Οι δράσεις μας συνήθως συνοδεύονται με έναν σύντομο στοματικό έλεγχο και γραπτή ενημέρωση για την κατάσταση των δοντιών.  Έτσι προσπαθούμε να συμπληρώνουμε έναν κύκλο μεθοδικής παρακολούθησης και καλής συνεργασίας μεταξύ γονέα- εκπαιδευτικού και γιατρού προς όφελος πάντα του παιδιού.

Με τις εκπαιδευτικές δράσεις μαθαίνουμε και εμείς τι είναι αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά σε κάθε ηλικία και ποιες είναι οι παγίδες της καθημερινότητας που πρέπει να προλάβουμε.  Η γνώση ήταν και θα είναι πάντα το μέσο ατομικής εξέλιξης γι’ αυτό προσπαθούμε να το χρησιμοποιούμε σε κάθε μας βήμα.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο info@happytoothclinic.gr ή στο τηλέφωνο της κλινικής 2108985581 να οργανώσουμε μαζί την επόμενη δράση μας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ